Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου Κλιμάκιο Λεμεσού, γνωρίζει τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Προσωπικά Δεδομένα) ΕΕ 2016/679 που τέθηκε σε εφαρμογή την 25η Μαΐου 2018 και την εκάστοτε εν ισχύ Εθνική Νομοθεσία, όπως αυτά εκάστοτε τροποποιούνται, και εργάζεται προς την πλήρη συμμόρφωση προς αυτές. Κατανοούμε ότι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εσάς και για αυτό σεβόμαστε και εκτιμούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και νοιαζόμαστε για τον τρόπο που αυτά αντιμετωπίζονται.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Σκοπός της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ο σκοπός της δήλωσης περί προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι να σας ενημερώσουμε για τις πρακτικές που ακολουθούμε κατά την συλλογή, αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και πως εμείς τα προστατεύουμε.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε και με ποιο τρόπο

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι:

 • Αυτές που εσείς μας δίνετε κατά την διάρκεια της εγγραφής σας στις ακαδημίες μας με μορφή τυπωμένου εντύπου ή ηλεκτρονικού όπως η αίτηση εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας και αφορούν ονοματεπώνυμο ποδοσφαιριστή, ημερομηνία γεννήσεως, τηλέφωνο, διεύθυνση, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο πατέρα και μητέρας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κλπ.
 • Πιστοποιητικό γέννησης ή Πολιτική Ταυτότητα του παιδιού σας τα οποία είναι απαραίτητα για την εγγραφή του παιδιού σας στα μητρώα της ΚΟΠ ή άλλης διοργανώτριας αρχής παιδικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
 • Ιατρικό Πιστοποιητικό το οποίο επίσης είναι απαραίτητο για την εγγραφή του παιδιού σας στα μητρώα της ΚΟΠ ή άλλης διοργανώτριας αρχής παιδικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
 • Φωτογραφία η οποία επίσης είναι απαραίτητη για την εγγραφή του παιδιού σας στα μητρώα της ΚΟΠ ή άλλης διοργανώτριας αρχής παιδικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
 • Αποτελέσματα εργομετρικών εξετάσεων ποδοσφαιριστών που τυχόν γίνουν στην ακαδημία από καιρό εις καιρό.
 • Φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από παιχνίδια ή δραστηριότητες του παιδιού σας ή και εσάς εντός της ακαδημίας.
 • Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση IP address και γεωγραφική τοποθεσία (GE Location) όταν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας μέσω Google Analytics για στατιστικούς σκοπούς.

Πως χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται ως εξής:

 • Για την τήρηση λογιστικών δεδομένων, μηνιαία καταβολή διδάκτρων κλπ.
 • Την επικοινωνία του τεχνικού επιτελείου της ακαδημίας μας με εσάς σε σχέση με αγώνες, προπονήσεις ή άλλες δραστηριότητες που αφορούν την ακαδημία.
 • Για την εγγραφή των παιδιά σας στα μητρώα της ΚΟΠ ή άλλης διοργανώτριας αρχής παιδικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
 • Για την εγγραφή των παιδιών σας στα εκάστοτε πρωταθλήματα.
 • Για την κράτηση δωματίων ή άλλων καταλυμάτων σε ξενοδοχεία που η ομάδα καταλύει για σκοπούς προετοιμασίας ή τουρνουά ή άλλων δραστηριοτήτων.
 • Εκεί και όπου χρειάζεται για άλλες δραστηριότητες της ακαδημίας που μπορεί να χρειαστούν στοιχεία είτε του ποδοσφαιριστή είτε των κηδεμόνων του.
 • Για στατιστικούς σκοπούς μέσω Google Analytics όταν εσείς επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μας.
 • Φωτογραφικό και άλλο οπτικοακουστικό υλικό από παιχνίδια ή δραστηριότητες του παιδιού σας ή και εσάς εντός της ακαδημίας μπορεί να χρησιμοποιηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα media όπως Facebook, YouTube κ.λ.π. όπου ιδιοκτήτης ή διαχειριστής είναι η ακαδημία μας.

Πως μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους εκτός και όπου αυτό είναι απαραίτητο ή υποχρεούμαστε δυνάμει νομοθεσίας ή ακόμα και για την εύρρυθμη λειτουργία της ακαδημίας μας.

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχουν:

 • Η εκάστοτε διοικούσα επιτροπή της ακαδημίας μας.
 • Το εκάστοτε τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας μας (τεχνικός διευθυντής, προπονητές, γυμναστές κ.λπ.)
 • Το σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου όπου και υπαγόμαστε εάν και εφόσον μας ζητηθεί.
 • Η ΚΟΠ ή άλλη διοργανώτρια αρχή παιδικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.
 • Οι διαχειριστές πρωταθλημάτων.
 • Οι εκάστοτε διαιτητές των αγώνων.
 • Η Google Analytics για στατιστικούς σκοπούς.

Δικαίωμα στην λήθη και στην ενημέρωση των προσωπικών σας δεδομένων.

Εκτός και αν μας ενημερώσετε σχετικά, τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν στην κατοχή μας και φυλάσσονται και επεξεργάζονται σε ηλεκτονική ή έντυπη μορφή για το χρονικό διάστημα που απαιτείται ανάλογα με την περίπτωση είτε για σκοπούς τήρησης λογιστικών βιβλίων δυνάμει νομοθεσίας Κυπριακής Δημοκρατίας είτε για άλλους σκοπούς. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή για αυτά που κατέχει η ακαδημία μας και όχι για αυτά που έχουν ήδη δοθεί σε τρίτους. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να αποταθείτε σε αυτές τις υπηρεσίες ή άτομα.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε να δείτε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία κρατάμε για εσάς στη ακαδημία μας.

Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.

 • Η ηλεκτρονική μηχανογράφηση των προσωπικών σας δεδομένων ήταν και είναι πάντοτε προτεραιότητα μας για σκοπούς οργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας της ακαδημίας μας και για αυτό δίνουμε επιπλέον σημασία στην ασφάλεια της. Κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ότι είναι τεχνολογικά δυνατόν για την ηλεκτρονική ασφάλεια όπως π.χ. αναβαθμίζοντας το επίπεδο ασφαλείας της ιστοσελίδας μας από HTTP σε HTTPS, καθώς και άλλες αναβαθμίσεις αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε σε απόλυτο βαθμό τυχόν διαρροή.
 • Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην ασφαλή φύλαξη και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε έντυπη μορφή και αυτά θα καταστρέφονται σε εύλογο χρονικό διάστημα αφού παρέλθει η οποιαδήποτε χρησιμότητα φύλαξης τους.
 • Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα από τρίτους γίνεται μόνο εκεί και όπου είναι απαραίτητο ή υποχρεούμαστε βάση νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πως να επικοινωνήσετε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες ή άλλες ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση anorthosislfa@gmail.com ή στα τηλέφωνα που βρίσκονται στην σελίδα επικοινωνίας της ακαδημίας μας https://www.anorthosislfa.com

Αλλαγές στην δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων δύναται να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Για την τελευταία ενημερωμένη έκδοση παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://www.anorthosislfa.com

 

 

 

 

Share