Καλωσορίσατε

Καλωσορίσατε στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Κλιμακίου Λεμεσού των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Από τον Ιούλιο του 2016 οπότε και η παρούσα Διοικούσα Επιτροπή ανάλαβε την λειτουργία του Κλιμακίου, μέσα σε δυσμενείς συνθήκες, στόχος ήταν αρχικά η διατήρηση του Κλιμακίου εν λειτουργία και ακολούθως  η αναβάθμιση και ανάπτυξη του. Μαζί με συνεργάτες και υποστηρικτές του στόχου μας αυτού θέσαμε εξαρχής ως προτεραιότητα την λειτουργία του Κλιμακίου μέσα σε επαγγελματικές προδιαγραφές και διαφάνεια. Εγκαταστήσαμε και διατηρούμε Λογισμικό για το Λογιστικό Τμήμα έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης οικονομική διαφάνεια και επαγγελματική οργάνωση, ενισχύσαμε την Τεχνική μας ομάδα με έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό, Τεχνικό Υπεύθυνο και Προπονητές και αξιοποιούμε κάθε εμπειρία και γνώση των γονέων των ποδοσφαιριστών μας. Δέκα μήνες μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε ότι οι προσπάθειες μας έχουν θετικά αποτελέσματα, ίσως θετικότερα από τα αναμενόμενα. Αυτό μας δίνει την δύναμη, αλλά και μας αυξάνει την υποχρέωση, να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για περαιτέρω πρόοδο του Κλιμακίου μας.

Μέσα στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αναβάθμισης του Κλιμακίου μας και της προσπάθειας  για εφαρμογή επαγγελματικών προτύπων προχωρήσαμε με μεγάλη ικανοποίηση στην δημιουργία της Ιστοσελίδας  του Κλιμακίου μας. Εδώ θα προβάλουμε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες μας, μέσω ανακοινώσεων, άρθρων και με φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό. Θα παρουσιάζονται οι ομάδες μας και θα ενημερώνουμε για την  αγωνιστική τους προόδο. Επίσης θα φιλοξενούμε άρθρα των αναγνωστών μας και επιμορφωτικές παρουσιάσεις επαγγελματιών σχετικών με το άθλημα και τις ακαδημίες ως επίσης και συνεντεύξεις. Θα τρέχουμε διαγωνισμούς και δημοσκοπήσεις. Ευελπιστούμε στην στήριξη σας αλλά και στην κατανόηση σας για τυχών παραλήψεις, τυπογραφικά λάθη και θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τα σχόλια, τις απόψεις και τις εισηγήσεις σας, είτε σχετικά με την ιστοσελίδα μας είτε για την ακαδημία μας.

Με αυτή την ευκαρία θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και μέσω της Ιστοσελίδας μας όλους τους χορηγούς που στηρίζουν ποικιλοπτρόπως την προσπάθεια μας και οι οποίοι παρουσιάζονται στη στήλη Χορηγοί

 

 

 

Share