Νέα Ομάδων

Ayia Napa Youth Soccer Festival 2022: Πρωταθλητές οι μπόμπιρες μας!!! (photos)

Το Ayia Napa Youth Soccer Festival 2022. κατηγορία Lions, κατάκτησαν οι μπόμπιρες μας! Η Ομάδα 2014 των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Κλιμάκιο Λεμεσού μετά από μια εξαιρετική και αλάνθαστη πορεία σήκωσε το τιμημένο. Με επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες δίκαια ανέβηκε στο υψηλότερο βάθρο. Αρχικά με 3 στα 3 πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της και στη συνέχεια πέρασε τις 3 φάσεις νοκ-αουτ πάλι μόνο με νίκες. Στον τελικό πέτυχε νέα νίκη, την πιο γλυκιά.

 

Η πρωταθήτρια του Ayia Napa Youth Soccer Festival 2019, κατηγορία Eagles, Ομάδα 2009 με δύο νίκες και μία ισοπαλία κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της, όμως αποκλέιστηκε στα προημιτελικά.

 

Η Ομάδα 2010 (Eagles) πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλο της με μία νίκη και δύο ισοπαλίες και προκρίθηκε στη φάση των 16 όπου και αποκλείστηκε.

 

Την πρώτη θέση στον όμιλο της επίσης με δύο νίκες και μία ισοπαλία κατέκτησε και η Ομάδα 2011 (Lions).Στη φάση των 32 πέτυχε νέα νίκη και προκρίθηκε. Το ταξίδι της τελείωσε στη φάση των 16.

 

Τέλος η Ομάδα 2013 (Eagles) προκρίθηκε από τον όμιλο με μία νίκη και τρεις ήττες, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μας, αλλά και σε όλες τις ομάδες μας για τη συμμετοχή τους και την προσπάθεια τους για το καλύτερο, όπως επίσης και στην τεχνική ομάδα του Κλιμακίου μας για την εξαιρετική της δουλειά.

Σύντομα θα ακολουθήσει άρθρο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του Κλιμακίου μας στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2022.

Share